Beoordelingen van Merry Gold Roden

Recente recensies

5.0
Germeraad
vandaag

Als altijd: heerlijk gegeten!!

Sylvia
gisteren

Perfect! Heeeeeeerlijke sushi, 100% genieten!!!!

Bruens
gisteren
Hut
gisteren
Ali Nanning
gisteren

Het was weer voortreffelijke, zowel de sushi als het maandmenu.

Jeroen Stellingsma
gisteren

We hadden nummer 180. Maandmenu voor twee personen, helaas miste de Kerrie pasteitjes en de Pisang goreng. Deze zaten er niet bij.

Sander
gisteren

Super!

Patrick
26 mei 2022
Bart
26 mei 2022

Makkelijk besteld snel bezorgd en lekker eten

Tiny
25 mei 2022

Doornroosje
24 mei 2022
Jet Zuidema
24 mei 2022

Het smaakte heerlijk

joke damkat
23 mei 2022

pekingeend slecht kleine stukjes en vellen niet verwacht van m/g

Janet
23 mei 2022

Het was weer heerlijk.

Germeraad
23 mei 2022

Uitstekend!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Tiesinga
22 mei 2022

Weer als vanouds prima

Fenna Zwart
22 mei 2022

Het werd een kwartier te vroeg bezorgd maar zoals altijd was het eten heerlijk. Bezorger ook erg vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjan
22 mei 2022

Vlotte bezorging en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
22 mei 2022

Altijd heerlijke sushi!!

TH
22 mei 2022
Nauta
22 mei 2022
Van Zanten
21 mei 2022

Goed warm gehouden in speciale bakken. Smaakte er super goed

Grietje Huizinga
21 mei 2022

Mooi op tijd en voldoende en lekker eten

Bas De Jong
21 mei 2022

Top sushi, lekker vers

M. Bathoorn
17 mei 2022

Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd

Alida bos
17 mei 2022

Super

Van der Leest
17 mei 2022

Een lekker menu en netjes bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miriam Bleeker
16 mei 2022
Daniëlle
16 mei 2022

Er ging iets mis met het scheiden van het rauwe deel van de bestelling. Het scheiden is gevraagd, omdat een van de eters zwanger is. Eerdere ervaringen tonen dat Merry Gold dit altijd goed regelt. Nu was er helaas iets misgegaan en was de schaal zonder de rauwe sushi wel met viseitjes aangekleed. We kregen de bestelling opnieuw en alles was keurig apart verpakt. Hele fijne service! En heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
16 mei 2022

Babi Pangangsaus was helaas wel te dun en erg zuur

Dijkstra Sikko
15 mei 2022

Super tevreden!!

Kooistra
14 mei 2022

Zoals altijd snel bezorgd, ontzettend lekker en vers en zelfs extra sushi van het huis! Top.

Yvonne Russchen
14 mei 2022

We misten alleen de kroepoek die we wel besteld en betaald hebben, maar niet gekregen hebben helaas.

John
14 mei 2022

Wederom heerlijke sushi en Chinees eten gehad. Kwalitatief super en bezorging super op tijd.

Cock Gestel
14 mei 2022

Uitstekend met echter 1 puntje. Stukje bot in vlees. Nog nooit gebeurd. Zij vergeven

Christiaan
14 mei 2022

Authentiek, smaakvol, goed warm bezorgd, verse groenten.

Jaco van den Bosch
13 mei 2022

Smaak was goed, grootte van portie Pekingeend onvoldoende in relatie tot de prijs

Coen
12 mei 2022
Badenbroek
11 mei 2022
Marco
10 mei 2022

De sushi was vers en prima bereidt. Een ware traktatie en echte aanrader.

Ibelo Damkat
9 mei 2022

eten lekker minpunt een bak bami lauw

Rene
9 mei 2022

Lang moeten wachten ivm drukte, maar dat weet je als je kwaliteit wil. We waren erg verrast door de extraatjes die we kregen!! Heerlijk gegeten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der veen
9 mei 2022

We hebben weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rudy
9 mei 2022

Via e-mail goed op de hoogte gehouden en vlotte bezorging. Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T
9 mei 2022

Eten was heerlijk zoals altijd. Een minpunt wat dat bij mijn online bestelling een tijd stond. Later kreeg ik een status update dat het 5 minuten later klaar zou staan. Maar bij aankomst moest ik nog 15 minuten wachten.

Miranda van der Wijk
9 mei 2022

Producten zijn van hoge kwaliteit, erg smakelijk en vers. De bezorging was op de afgesproken tijd, zoals gewoonlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.Roossien
9 mei 2022

Het eten is altijd heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Agnes Germeraad
9 mei 2022

Wederom zéér tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
8 mei 2022

Bestelling geplaatst om 18:00 en het werd pas bezorgd om 20:30. Na 2 uur gebeld en er word gewoon niet opgenomen, eindelijk word de telefoon opgenomen zeggen ze wacht even en vergeten ze dat ze je nog aan de lijn hebben. Na 2,5 uur eindelijk de bestelling thuis. Missen er nog dingen. Heel erg jammer dit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Wal
8 mei 2022

Zoals altijd top Kwaliteit zowel bami als de sushi. Bakje gember miste deze keer maar dat kan gebeuren door de drukte van vandaag ;-)

Kees Pranger
8 mei 2022

Heerlijk eten en goede service op een drukke avond!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
8 mei 2022

Eten ruim voor 17:00 uur besteld om tussen 18:00 uur en 18:15 uur de bestelling te ontvangen. Mail dat om 18:10 het eten bezorgd wordt. En uiteindelijk pas om 18:35 gekregen. Dat is niet correct. Wij moesten het helaas snel op eten, omdat we anders te laat zouden zijn voor wat anders. Jammer, want het was wel lekker. De bezorgster was overigens wel heel netjes en vriendelijk.

Van Voorn
8 mei 2022

Was weer super !

Janneke Bruins-Bennink
8 mei 2022

We hebben genoten van alles!

A. Bakker
8 mei 2022

De kroepoek is niet geleverd, een eitje op de bami moet je extra voor betalen. Het vlees was droog en hele kleine stukjes, normaal grotere stukken en lekker mals. Ik vond het deze keer een tegenvaller.

Sylvia
6 mei 2022

Zoals gewoonlijk, heerlijk!! Het Ming menu is zo’n aanrader! Smullen! Probeer maar eens :-)

Joline
5 mei 2022

Altijd erg goed eten!

Esther Rodenburg
5 mei 2022

De poke bowl (kip, zalm en Chili kip) was erg lekker, de vulling kan nog wel aangevuld met bv. Avocado of mango. En de kipschnitzel had wel in blokjes gesneden mogen zijn..

Piet
4 mei 2022

Geweldig!!

Nico Menninga
3 mei 2022

Sander
3 mei 2022

Altijd super! Vandaag ook weer👌🏻

Giezen
2 mei 2022

weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. ter Wal
2 mei 2022

Zoals altijd weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
30 april 2022

Weer heerlijk gegeten. Goede service.

John
30 april 2022

Erg lekker gegeten, we hadden sushi etc besteld. Was erg lekker en precies genoeg. Ook zeer snel en netjes bezorgt. Wat mij betreft een aanrader.

Fonnie Kooistra
29 april 2022

Eten is goed. Service is een stuk minder. Ik kwam wat eerder om mijn bestelling lekker vers op te halen, maar het was druk en toen mijn bestelde eten uit de keuken kwam, werd het eerst in een warmhoudbox gedaan in plaats van het gelijk aan mij mee te geven. Ik heb daarna extra lang moeten wachten terwijl het eten al klaar was. Mijn tip is daarom om beter in de gaten te houden welke gasten al aanwezig zijn om hun bestelling af te halen.

Gosse
29 april 2022

Zeer zwak van smaak en bij elke bestelling worden de porties kleiner. Niet de eerste keer dat we het qua kwaliteit beduidend minder vinden, maar wel onze laatste keer

Guus
29 april 2022

Heerlijke pokebowl, goede snelle bezorging en nog een lekkere verrassing er bij!

Sijbren
29 april 2022

Prima bezorging (was er binnen 35 minuten), maar vooral ontzettend lekker eten. Zowel de sushi als een standaard maand menu zijn beide niet beter te krijgen in deze omgeving

Evelien
29 april 2022

Heerlijk eten en zeer hoge kwaliteit, goede service.

M
29 april 2022
Fam van Rijn
28 april 2022

Het menu van de maand veel niet tegen, zeker niet waar het de hoeveelheden betreft. Maar het was allemaal weinig verrassend. We zitten liever aan tafel in het fantastische restaurant.

Diana
27 april 2022

Heerlijke sushi en heerlijke chinees.. zoals altijd.. En altijd even vriendelijk..

Hans
27 april 2022

Dikke prima!

Esther
27 april 2022

Prima kwaliteit, nette bezorging, duidelijk menu

Rene
27 april 2022
Harry
27 april 2022

Snelle bezorging en lekker eten.

Frans O
25 april 2022

Heerlijke sushi gegeten. Voortreffelijk

Meijer
25 april 2022
John
24 april 2022

Zoals altijd was dit weer zeer goed. Het vlees in de kerriesaus was lekker mals maar wel zeer pittig, de babi Pangang was Ook aan te raden net als de saté met heerlijke pindasaus wat niet scherp is zoals bij sommige andere restaurants. Dus weer heerlijk genoten.

Frans van der Made
24 april 2022

Alles loopt perfect en is van hoge kwaliteit!

Ger
21 april 2022

Het was weer heerlijk!

Family Wegter
19 april 2022

Zeer snelle bezorging en heerlijk eten

Sylvia
19 april 2022

Dit keer genoten van het Ming menu. Echt een aanrader, het was heerlijk!! Weer een 10 voor Merrygold!

KJ
18 april 2022

Mooi op tijd afgeleverd (zelfs iets vroeger dan beloofd) en lekker gegeten

Jb
18 april 2022

Sushi wat bij elkaar gedaan, waardoor de toppings door elkaar zaten. Jammer

Jolanda Siegers
18 april 2022

Veel vlotter bezorgd dan verwacht. Heerlijk gegeten! Super

Alex Wekema
16 april 2022
Hans Hoevenaars Beach
16 april 2022

Zelfs in dit drukke weekend toch een kwalitatief goede maaltijd bezorgen. Jullie verdienen een dikke 10. Fijne paasdagen gewenst!

Van Hettema
16 april 2022

Heerlijk gegeten en precies op de aangegeven tijd bezorgd

Esther de vries
16 april 2022

Weer heerlijk gegeten. ☺️

A
14 april 2022
Broekema
13 april 2022

Heerlijk, als vanouds

Piet
13 april 2022

Dit is genieten!!! Alsof er een engeltje over je tong rijd

Turksema
12 april 2022

Op tijd klaar en het was weer lekker :D

Peter
12 april 2022

Top

Wal
12 april 2022

Uiteraard weer heerlijk!

Reimer
11 april 2022

Lekker maandmenu van Ming !!

Arend Jager
10 april 2022

De bezorger was er eerder dan de opgegeven tijd, klasse!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Venekamp
10 april 2022
Yvonne
9 april 2022

Prima Sushi, snelle en vriendelijke bezorger.

Niels
9 april 2022

Zoals we gewend zijn, verrukkelijke sushi en bezorgd op het afgesproken tijdstip!!

huisman
9 april 2022

was zoals gewoon weer voortreffelijk

Kuiper dijk
9 april 2022

Zoals altijd Geweldig eten

Alida
7 april 2022

Was echt heerlijk echt super

Francisca
6 april 2022

Zo fijn dat er bezorgd kon worden in het buitengebied en het eten was heerlijk!

Ellen
6 april 2022
Eric
5 april 2022
Mars
4 april 2022

Het was weer smullen

R. ter Wal
4 april 2022

Zoals altijd weer top👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

fam w vogel
4 april 2022

het was zo als gewoonlijk heeeeerlijk !!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
3 april 2022

Lekkerste Sushi uit de regio!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alwin enGosse
3 april 2022

Porties stuk kleiner, lang niet de smaak van de indische rijsttafel als wat we gewend waten. Had zo de maand menu kunnen zijn van jullie. Jammer, was paar weken geleden ook zo. Dat wordt em niet meer.

M.S. Houttuin
2 april 2022

Heerlijke sushi en eten maandmenu zeer smaakvol. Altijd prima op tijd en afspraak klaar! Top.

Vanderveen
2 april 2022

Super aardige bezorging en ruim op tijd voor de aangegeven tijd

Dijkstra
2 april 2022

Bestelling werd keuring op tijd bezorgd door een hele vriendelijke jongen. Het eten was heerlijk en ruim voldoende. We hebben allemaal super lekker gegeten! We gaan zeker nog een keer weer bestellen.

Schrijver
1 april 2022

Super goed, lekker en vers! Zeer vriendelijke mensen. Een aanrader!

Giezen
1 april 2022

Weer heerlijk genoten

Peet en Jeannette
1 april 2022

Sneller dan verwacht. Kwalitief vers en heerlijk

Veenstra
29 maart 2022

Heerlijk gegeten, avond van te voren via de website bestelling geplaatst, keurig op tijd en warm bezorgd.

Angelique
29 maart 2022

Super snelle levering en heerlijk eten!

Oosting
29 maart 2022

Prima eten en mooi op tijd geleverd. Keurig!

M.N.
27 maart 2022

Zo als altijd hebben wij weer genoten van een overheerlijke sushi. 🍣🍤

De Vries
27 maart 2022

Heerlijk

H koster
27 maart 2022
Stroetinga
26 maart 2022

Snelle service en ruim voldoende eten. Erg fijn en lekker😁

Erna
26 maart 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd weer erg goed

Marion Wijntjes
26 maart 2022

Heerlijk gegeten zowel de Sushi als de loempia’s waren geweldig lekker.

Stoker
26 maart 2022

Het was een smakelijke maaltijd, alles was op.

Anita Wekema
25 maart 2022

Was heerlijk.

maarten
25 maart 2022
Marja
23 maart 2022

We hebben heerlijk gegeten. Bezorging is altijd vriendelijk. Echt een top chinees restaurant

S
22 maart 2022
Janneke Bruins-Bennink
21 maart 2022

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Germeraad
21 maart 2022

Zoals altijd: zeer tevreden!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Tiesinga
20 maart 2022
Prins
20 maart 2022

Heel goed en lekker eten, service uitstekend, en je krijgt heel veel voor wat je besteld! Ook al moet je wat langer wachten op je eten dat zegt al genoeg dat ze het heel druk hebben en hoe goed Merry Gold eten is, dat is het wachten wel waard plus je krijgt zelfs een extraatje omdat het wat langer duurt!! Al met al dikke Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke Lietmeijer
20 maart 2022
Fam Kamp
20 maart 2022

We hadden op de website van Merry Gold de link naar 'Afhalen' aangeklikt, maar kwamen toch uit op 'Bezorgen'. Een beetje vreemd! Fam. Kamp

Mar
20 maart 2022

Heerlijk gegeten. Ipv bami zat er mihoen bij. Ook heerlijk.

Joyce
20 maart 2022

Lieve attente bezorger! Altijd heerlijke sushi!

Sandra
17 maart 2022
O.J. de Gries
16 maart 2022

Fantastisch gegeten, erg smaakvol allemaal.

Koen
13 maart 2022

Hele lekkere Sushi en snel bezorgd!

Rene
13 maart 2022

Was weer heerlijk

Linda
12 maart 2022

Zoek niet verder; Hier hebben ze de beste sushi van de hele regio!

Sharona
12 maart 2022
Jolanda
12 maart 2022

Echt eerlijke sushi, goede kwaliteit - prijsverhouding. Altijd vers en lekker! Echt een aanrader!

H. Buiter-Douwes
11 maart 2022

Heerlijk en op tijd geleverd

Agnes Germeraad
11 maart 2022

Ga zo door mensen van Merry Gold!! We waren wederom heel erg tevreden👏👌

Trea de valk
10 maart 2022
Annet
8 maart 2022

Heerlijk eten !! Bezorging precies op de afgesproken tijd. Echt een aanrader

Lilian van den Bosch
8 maart 2022

Dit keer vegetarische Yu Kok Choi en ook dit heerlijk, boordevol stukjes verschillende groente en paddestoelen in smakelijke saus! Als voorgerecht lekkere sushi, ik word er blij van! Bezorging ook op tijd!

Anna
6 maart 2022

Heerlijke sushi en goede bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Catrin Heide, van der
6 maart 2022
Piet Zaagman
5 maart 2022

Het was erg lekker

Sharona
4 maart 2022
Marianne van der Vegte
4 maart 2022

Heerlijk gegeten, goed warm en op tijd bezorgd. Top!

Angelique
4 maart 2022

Het Chinese eten was prima, de sushi matig. Bezorging precies op tijd en vriendelijke bezorger.

Jan Bosmsn
3 maart 2022

Prima eten en prima bezorging. We bestellen bijna iedere week. Echter vandaag de 2e keer dat de bestelde en betaalde kroepoek niet is bezorgd. Dit kunnen we slordig noemen

Familie S
2 maart 2022
Peize
1 maart 2022

Perfect 🤩

Janny Vos
1 maart 2022

Bezorging duurde te lang. Op een dinsdag om 1715 uur besteld en om 1910 uur pas het eten gekregen.

Niels
1 maart 2022

Heerlijk en zoals afgesproken precies om 18.00 bezorgd!

Hendrik
28 februari 2022
piet
27 februari 2022
Annet
26 februari 2022

Heerlijke sushi. Pittige prijs maar gelukkig se moeite waard.

Sylvia
26 februari 2022

De lekkerste sushi die er is! Weer heerlijk gegeten, een dikke 10!

Liesbeth huisman
26 februari 2022

Was weer heerlijk

Agnes Germeraad
26 februari 2022

Het eten was weer voortreffelijk en de bezorging vlot en vriendelijk! Wij zijn grote fan van Merry Gold!

Van Voorn
25 februari 2022

Zoals altijd weer top !!

Erna
25 februari 2022

Heerlijk gegeten

Jan Tiesinga
23 februari 2022

Weer heerlijk gegeten en de bestelling was keurig op tijd

Joke Kuizenga
22 februari 2022

Wij hadden vanavond een verjaardagsfeestje. Eindelijk mocht het weer. Merry Gold verzorgde het eten. Zo geweldig. Zo genoten door iedereen. Geweldig. Dank

R. ter Wal
21 februari 2022

Gisteren Sushi besteld maar tijdens het transport bij de bezorging was er iets mis gegaan waardoor alles door elkaar lag. Mailtje gestuurd en werden gelijk teruggebeld met excuses en hebben een mooie kortingsbon voor de volgende keer gekregen. Top afgehandeld en dikke👍 voor Merry Gold😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kampers
21 februari 2022

Gerechten op tijd, warm en heerlijk zoals wij gewend zijn van dit restaurant. Vriendelijk personeel. Altijd goede ervaringen gehad.

Braun
21 februari 2022

Perfect op tijd zoals altijd.

De vries
20 februari 2022

De porties van de nasi en mihoen worden wel steeds kleiner . We kunnen hier net met 1 persoon van eten terwijl we normale porties besteld hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H. de Wit
20 februari 2022
Fam.de Weerd
20 februari 2022

Heerlijk gegeten met 17 personen van chinees/indische rijsttafel en menu B!

Janneke Bruins-Bennink
20 februari 2022

Helaas kregen wij bami in plaats van de bestelde nasi. De bami was ook lekker, maar ja, het is geen nasi…….

fam w vogel
20 februari 2022

was weer heerlijk zoals gewoonlijk...

Peter Huizenga
20 februari 2022

Geen verbeterpunten alléén maar in één woord “fantastisch”.

Rosanne
19 februari 2022

Kwaliteit was goed, bezorging was keurig op tijd. Babi pangang zou wat knapperiger mogen, verder geen verbeterpunten.

J. KLOK
19 februari 2022

Het was zoals altijd weer heerlijk. Toppie

Esther de vries
19 februari 2022

Erg lekker en snel bezorgd. Aanrader😇 maar dat wisten wij al.

Sandra
19 februari 2022

Het beste Chinees restaurant van het noorden. Zeer vriendelijke bezorger! Top👌

Lilian van den Bosch
19 februari 2022

Ook gisteravond weer genoten, een uitstekend bereidde pekingeend op een bedje van verse groente, met smakelijke saus apart erbij (geen mierzoete chocolade), verder de runderhaas met sechuansaus en de rest ook heerlijk! Aziatisch genieten met een goed gevoel, en dat mag dan ook gezegd worden! Bezorging onanks de storm op ook tijd.

Jan Alberts
16 februari 2022

Mooi op tijd bezorgd. Kwaliteit en kwantiteit goed.

Matthijs Bijma
14 februari 2022

Goede kwaliteit! Het was verrukkelijk!

Hans
14 februari 2022

Zeer lekker eten. En flexibel. Goede levering en service.

Diana van der Graaf
14 februari 2022

Super lekker gegeten en een super vriendelijke service en bezorging.. Ons favoriete chinees restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hendrika
13 februari 2022
Van Mossel
13 februari 2022

Dit was de derde keer. 2 keer opgehaald en 1 keer laten bezorgen. Elke keer prima. Keurig op tijd en erg smakelijk. Misschien nog een keer in het restaurant eten.

P. Zaagman
13 februari 2022
Jan Venekamp
13 februari 2022
Simon Veening
13 februari 2022

Super en snel

Karin
12 februari 2022

Heerlijk versie sushi. Mooi verpakt. Bezorging heel punctueel.

Castro
12 februari 2022

Heerlijke sushi!

Schutte
11 februari 2022

Verbeterpunt is :dat de saus v d babi pangang deze x erg dun was, wel smakelijk.

Sylvia
11 februari 2022

Weer heeeerlijk gegeten. Merrygold heeft ECHT de beste en lekkerste sushi, we smullen er altijd weer van. Een dikke 10!!!

Vos
11 februari 2022
Mulder
11 februari 2022

Prima sushi . Smaakte uitstekend met veel variatie

Van Voorn
11 februari 2022

Het was weer super !

Harriët Baving
9 februari 2022

Persoonlijke kaart en super leuk verjaardagscadeau gekregen. Sushi en de rijsttafel waren weer fantastisch

Margje Hagenauw
9 februari 2022

Het was op tijd ,vriendelijke jonge man ,het was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Batenburg
8 februari 2022

Snel en keurig verzorgd in een warmhoudbak bezorgd. Vriendelijke bezorger. Hield erg goed rekening met de Corona regels

Stien vegter
8 februari 2022

Altijd oke👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharona
7 februari 2022
H de Wit
6 februari 2022
Stijn
6 februari 2022

Was super lekker en precies op tijd bezorgt. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Audrey
6 februari 2022

Er was iets niet bezorgd, na 1 telefoontje werd dit alsnog vlot erna gebracht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
5 februari 2022

Top lekker

Christina
4 februari 2022

Als je echt lekker wilt eten dan moet je bij Merry Gold zijn! Alles is gewoon perfect, bezorgtijden tot aan vriendelijkheid.

wietse vogel
2 februari 2022

weer heerlijk gegeten met de fam . beste chinees eten van het noorden misschien wel van heel nederland ..toppers zijn het..

Leny Kamphuis
2 februari 2022

Heerlijke gerechten en vers!

Lilian van den Bosch
2 februari 2022

Uitstekende service en smaak!

Mary Dijkstra-Lutam
1 februari 2022

Het eten was SUPER! HEERLIJK! Op de afgesproken tijd werd deze afgeleverd: PERFEKT!

Alwin
31 januari 2022
Richard Dijkstra
31 januari 2022

Eten was weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hendrika LUKKIEN
30 januari 2022

Was echt heerlijk eten voor 1 ste keer ook sushi mee besteld hier maar wat heerlijk was het!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharona
30 januari 2022
Tanja
29 januari 2022

Heerlijke sushi en snelle bezorging door weer en wind.

Van Voorn
29 januari 2022

Echt een aanrader voor heerlijke sushi !

Suzanne
28 januari 2022

We hebben genoten, bedankt!!

27 januari 2022

Erg lekker

Giezen
27 januari 2022

Wederom was het weer heerlijk

G J NIESSINK
25 januari 2022
H.J.Driessen
25 januari 2022

Altijd heerlijk en favoriete restaurant!

Jan willems
24 januari 2022

Het eten was uitstekend en exact op de afgesproken tijd klaar

Peter
24 januari 2022

Top!!

A. oegema
23 januari 2022

Perfect verzorgd en lekker. Alleen jammer dat de loempia’s niet knapperig meer waren door de warme damp die er van de loempia’s afkwam. Precies op de afgesproken tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharona
23 januari 2022
Jansens
23 januari 2022

Geweldige sushi en tomatensoep!

Gea
23 januari 2022

Super lekker genieten

Henny de Wit
23 januari 2022
Peter
22 januari 2022

Via de iPhone is het niet heel overzichtelijk. Een app die daarop werk zou helemaal perfect zijn. Verder prima!

Roland
20 januari 2022

Heerlijk gegeten😀

Jan
19 januari 2022

Keurig op tijd klaar en (zo als altijd) heerlijk !

Jan Bosman
19 januari 2022

Altijd op tijd, heerlijk eten en lekker warm

Marcel
19 januari 2022

Snel bezorgd en lekker gegeten

jaap thie
19 januari 2022

eten was goed Slecht was jullie bezorgvastlegging. Sturen naar wel of niet een fooi. Kruidenieren over een dubbeltje plastic zakje en kosten 0,25 iDEAL digitaal overmaken Als je dat niet gedaan had ik een fooi gegeven van rond de 4 euro om het bedrag rond te maken. Komt ons dus erg hebberig over en en en heeft een verkeerd niet klant vriendelijk effect We doen dus dit niet weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

helming
19 januari 2022

telefonische reactie n.a.v. wijzigen digitale bestelling heb ik zeer op prijs gesteld.

Roelien de Jonge
18 januari 2022

Het eten ziet er heerlijk uit en is netjes en verzorgd afgegeven bij het afhalen. De kwaliteit van het bestelde eten is voortreffelijk. Het mag nog wel iets warmer afgeleverd.

Hovius
18 januari 2022

Bezorging kwam precies op het aangegeven tijdstip. Netjes verpakt, warm en heerlijk eten! Voor ons één van de beste sushi in de buurt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arend Jager
17 januari 2022
A.Bakker
16 januari 2022

Jammer dat het niet op tijd kwam, wel netjes dat er even werd gebeld dat het iets zou komen. De kwaliteit was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yolande Wolfers
16 januari 2022
Ileana Ramirez
15 januari 2022

Super lekker en vers. Bezorging ontvangen op tijd. Vriendelijke bezorger ook

Debby
15 januari 2022

Heerlijk gegeten Voor herhaling vatbaar

Gerard Kremer
13 januari 2022

De sushi was weer fantastisch

Donker
12 januari 2022

Fantastisch en super vers! Wij gaan dit vaker doen en heel fijn dat ze ook in Leek bezorgen. Beste sushi in de omgeving.

mulder
11 januari 2022
Henny de Wit
10 januari 2022
Blanken
9 januari 2022
Jorna
9 januari 2022

Prima site om te bestellen, heerlijk eten!

Godlieb
8 januari 2022
Chris de Vries
8 januari 2022

Het blijft even rijden maar het is meer dan de moeite waard!

Gea
7 januari 2022

De pokebowl met zalm, overheerlijk!

A .A
7 januari 2022

Heerlijk gegeten maar een beetje raar dat ik betalen moest voor een plasticzak maar geen plastic zak gezien.

J.Klok
7 januari 2022

We hebben weer heerlijk gegeten

Marijn
6 januari 2022
Sharona
6 januari 2022
T. R. de Jager
6 januari 2022

Bestelling op tijd klaar Prima Eten goed

Vinkers
6 januari 2022
Van der veen
6 januari 2022

Bezorger was snel, De Chinees erg lekker. De snoepjes waren een leuk detail

Gea Kregel-de Vries
5 januari 2022

Lekker eten, ruim voldoende, keurig op tijd bezorgd.

nn
5 januari 2022
Bert
4 januari 2022

Kwaliteit was prima maar er zat bijna geen smaak aan de Thap Tjoy. Saté moet natuurlijk geroosterd vlees zijn niet gebraden en als je er dan pindasaus bij doet doe die dan apart. De pindasaus is niet authentiek. U hoeft natuurlijk geen contact met me op te nemen maar als u het doet dan graag per e-mail

Yvonne
4 januari 2022

Een andere bestelling gekregen dan verwacht en de bezorger had mijn opmerkingen niet gelezen over de route en kwam dus later. Jammer want de vorige sushi bestelling was prima en zelfs iets te vroeg.

Piet van Houten
3 januari 2022

We hebben het wel eens lekkerder gehad, het rook wat “ vissig” en ik was zelfs een klein beetje misselijk na afloop. Maar goed kan eens gebeuren. Volgende keer hopelijk gewoon weer in jullie restaurant.

R vd Heide
2 januari 2021

Lekker eten, mooi op tijd en zeer vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sigrid van Heusden
2 januari 2021
Erna
2 januari 2021

Heerlijk gegeten

Mariëlle rekker
2 januari 2021

Na een vergeten item van de bestelling is dit heel snel & met goede service opgelost

Edwin van Lambalgen
1 januari 2021

Geweldig geregeld mooi op tijd goed verpakt en de sushi was weer heerlijk gewoon een feestje 🥳

Vos
1 januari 2021

Was super hoor ,we hebben heerlijk van zitten eten.

Birthe
1 januari 2021

Het eten was heerlijk! Echt goed dr sushi was overheerlijk! Verbeterpunten, de gember was vergeten, en onze postcode werd niet bezorgd dus heb het bij de overburen laten bezorgen. Postcode zelf 9365 PC huisnummer 87.

Elise
1 januari 2021
Astrid Bakker
1 januari 2021

Het zag er mooi uit en het smaakte ook heerlijk. Ook nog een mooi cadeau erbij gekregen. Top! Bedankt!

Piet Kuipers
1 januari 2021

Super vriendelijke mensen met een nog betere service en kwaliteit.

Kiel
31 december 2021
Erwin
31 december 2021

Lekker eten, de bakjes zijn wel wat kleiner dan verwacht waardoor we wat weinig hadden.

Corina
31 december 2021

Goede service, vriendelijk personeel, mooi en netjes ingericht en ook goed eten 👍

Van Bergen
31 december 2021

Heerlijk, zoals altijd! Alleen jammer dat jullie andere saus bij de mini loempia's hebben tegenwoordig. De saus die jullie eerder erbij deden was perfect.

Kuiper
31 december 2021

1 woord Geweldig

Anja
31 december 2021

Lekkere sushi. Ik had alleen wat meer moeten bestellen!

J van Houten
31 december 2021
Sylvia Moens
30 december 2021

Gisteravond hebben wij onze bestelling ontvangen. De sushi box viel ons wat tegen, was helemaal verschoven door de bezorging en naar ons idee ook qua volume veel kleiner dan de vorige keren dat wij dit besteld hebben. Wij zijn altijd fan van deze box maar dit keer leken de rolletjes wel erg klein geworden, het bakje was voor 2/3 gevuld. Voor 20 euro was het een fors bedrag voor de rolls die qua smaak wel heerlijk zijn. De zalm nigiri waren lekker. De ko yo kip balletjes waren zeer goed, fijn dat de saus apart was, wel een kleine bak bami, daar hadden wij een grote in gedachten, vorige keren hadden we bij een hoofdgerecht een grote bak bami, nu een klein bakje. Dus al met al was de smaak goed maar de hoeveelheid ten opzichte van vorige keren veel minder waardoor we voor een bedrag van € 45 euro een prijzige maaltijd hadden en niet helemaal voldoende.

Winkels
29 december 2021

We vonden het heel slecht dat de kroepoek was vergeten. Nadat we belden vroegen ze of ze het nog moesten na bezorgen. Nou heel graag. Vervolgens ontvangen we het in tig kleine stukjes... Heel erg slecht!

Rolina Bekkema
29 december 2021

Het was weer geweldig lekker 😋 🤩

Ester
28 december 2021

Goede kwaliteit sushi

Zo
28 december 2021

Bestelling om 17.09 ingevuld…. Aangegeven zo snel mogelijk…. Pas levering om 18.30…. Terwijl de keuze ook was om 18.00…. Ik had niet verwacht dat de bestelling zo laat zou worden…. Wanneer ik dit geweten had bij het bestellen dan had ik geen bestelling gedaan. Beetje jammer…..

Anky Geenhuizen
28 december 2021

Heerlijk gegeten!! Minpunt was dat ik er om 18 uur (mijn afhaaltijd) was, ik daar om 18.30 uur werd gebeld door een medewerkster die vertelde dat het 19 uur werd. Ik heb daarop gezegd dat ik er al een half uur zat. Uiteindelijk verliet ik pas om 19.30 uur de zaak met mijn afhaalmaaltijd voor 2 personen. Blijkbaar alles heel slecht gepland. Een tip: gaf al die wachtenden een mini loempia of iets dergelijks.

Anita Zeller
27 december 2021

Heerlijk eten!

Joop Walvius
27 december 2021

Mooi opgemaakte sushi schaal, met een fijne sortering en feestelijk aangekleed heel compleet en een prima kwaliteit, kortom hij was heerlijk, complimenten aan de kok en overige mensen van Mery Gold

Ineke Berghuis
27 december 2021

Het was weer heerlijk!

Annita Neef
27 december 2021

As always , super!! 👍👍🙏

Mayann Davies
26 december 2021

Zoals altijd weer heerlijk!!